Ukvarjamo se s prodajo rabljenih stvari že štirinajst let. Pohvalimo se lahko z doseženimi najvišjimi prodajnimi cenami in hitro prodajo, saj natančno vemo kako najboljše predstaviti, tržiti in oglaševati rabljene izdelke. Naše izkušnje s spletnimi oglasniki kot so Bolha, ebay, prodajko, salomonov oglasnik, marketplace…nam zagotavljajo da trg rabljenih stvari poznamo bolje kot kdorkoli drug.

Mi bomo za vas prodali katerokoli stvar, vi pa boste dobili kar nekaj denarja od vaših prodanih stvari nazaj.

POSTOPEK PRODAJE VAŠIH PREDMETOV

BI KAJ PRODALI?

Pripravite predmete, ki jih želite prodati in nas kontaktirajte. Predmete nam lahko pošljete, jih dostavite ali pa jih mi prevzamemo na vašem domu.

UŽIVAJTE V PRODAJI

Vaše rabljene izdelke bomo prevzeli, pregledali ter ocenili, pripravili privlačne oglase, prodajali in poskrbeli za vso logistiko prodanih izdelkov.

PREJMITE PLAČILO

Z nami boste dosegli višje prodajne cene, zato se vam strošek za našo provizijo ne bo poznal. Ko izdelek prodamo, prejmete plačilo.

V kolikor stvari niste uporabljali že celo leto, je po vsej verjetnosti ne potrebujete več. Ste morda že razmišljali, da bi tako stvar prodali?

Čas v katerem živimo nam omogoča neskončne možnosti nakupovanja novih stvari. Trgovci nas z različnimi in učinkovitimi načini oglaševanje nemalokrat vzpodbudijo k nakupu določene stvari, ki pa si je velikokrat prav zares ne želimo oziroma jo ne potrebujemo. Take kupljene stvari velikokrat samo pregledamo, včasih tudi na hitro preizkusimo in jih še zapakirane vržemo v kot, omaro, predal,… Vsak od nas ima zagotovo kar nekaj takih stvari doma.

ŠEST KORAKOV ZA USPEŠNO PRODAJO VAŠEGA PREDMETA

Naše stranke so vedno na prvem mestu. Kvalitetna storitev in učinkovitost pa so za nas tako pomembni kot za vas.

Prevzem vaših rabljenih stvari v naš skladišče.

Pregled in priprava stvari na prodajo.

Oblikovanje prepričljivega oglasa s privlačnimi slikami.

Dogovarjanje s potencialnimi kupci za prodajo predmeta.

Kupec prevzame izdelek.

Nakazilo vašega denarja na vaš račun.

FAQ

Pogosta vprašanja in odgovori

Komu je storitev Garažna razprodaja namenjena?

Storitev je namenjena vsem, ki si želijo prodati brezhiben izdelek primeren za nadaljnjo uporabo, pa za to nimajo prodajne žilice, časa ali volje, da bi se s tem ukvarjali. Sodelujemo z različnimi podjetji, fizičnimi osebami, začasno tujim živečim osebam v Sloveniji, ambasadami in ostalimi. Želimo le, da so vaši rabljeni predmeti, ki jih želite prodati brezhibni in da je njihova prodajna vrednost večja od 20 evrov. V kolikor niste prepričani ali je možno vaš izdelek prodati, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Kako storitev Garažna razprodaja deluje?

Zelo preprosto. Kontaktirajte nas preko elektronske pošte ali telefona in dogovorili se bomo za prevzem vaših predmetov. Prevzete rabljene stvari bomo pregledali ter pripravili na prodajo, naredili privlačne fotografije in oglas, ki bo pritegnil potencialne kupce. Preko telefona in elektronske pošte se bomo dogovarjali o prodaji izdelka in izdelek poskušali čimprej prodati. Novemu kupcu pa bomo po potrebi uredili dostavo. Na koncu pa boste prejeli plačilo za vaš prodani izdelek.

 

Koliko stane, da prodam izdelek preko vas?  Kolikšna je provizija?

Prodaja preko našega podjetja je prednost za vas, ker z nami lahko dosegate višje cene za prodan izdelek. Provizija, ki vam jo zaračunamo ob prodanem izdelku je relativno nizka glede na to da za vaš izdelek iztržimo več, kot bi lahko sami.

Za vsak prodani izdelek zaračunamo provizijo v vrednosti 30% od končne prodajne cene. V proviziji so vključeni vsi stroški, ki nastanejo med prodajo, drugih skritih stroškov ni. Vabimo vas, da si ogledate cenik spodaj.

Odstop od pogodbe: V primeru odstopa od pogodbe zaračunavamo provizijo v vrednosti 15€ na prevzeti predmet. Odstop od pogodbe za določen predmet je mogoč le, če z novim kupcem še ni dogovorjena prodaja predmeta.

 

Kako vam lahko predam rabljene stvari, ki jih želim prodati?

Predhodno vam bomo poslali prevzemni dokument na katerega je potrebno vpisati vse izdelke, ki nam jih želite predati za prodajo in navesti njihovo stanje. Predmete lahko dostavite, pošljete ali pa jih mi prevzamemo na željenem naslovu ob vnaprej dogovorjenem dnevu.

Kakšne so prednosti storitev Garažne razprodaje?

Smo prodajalec s štirinajstletnimi izkušnjami na področju prodaje rabljenih stvari. Naša največja prednost je, da nam delo in prodaja rabljenih stvari prinaša zadovoljstvo. Poznavanje trga in spletne prodaje nam zagotavljata, da lahko za vsak izdelek iztržimo najvišjo ceno.

V kolikor nimate časa, da bi za vsak predmet, ki ga želite prodati, naredili privlačne fotografije, napisali mikaven oglas in se potem še dogovarjali s potencialnimi kupci o prodaji izdelka, nas kontaktirajte in mi bomo opravili to delo za vas.

 

Kakšna stvari lahko prodate?

Velika večina predmetov je prodajljivih. Na prodajo zelo vpliva starost in izrabljenost izdelka. V tem stoletju je rast napredka vse tehnologije tako na visokem nivoju, da je izdelek, ki ste ga kupili 5 let nazaj, že lahko močno zastarel. Starejši kot je predmet, manj je iskan s strani kupcev, posledično ga je težje prodati in vsak dan je manj vreden.

Primer: kupili ste sesalec za 150€. Po enem letu ste ugotovili, da vam ne ustreza. Kljub uporabi bi lahko za tak izdelek po enem letu iztržili okoli 110€. V primeru, da se ne odločite za prodajo, ga boste po vsej verjetnosti pospravili in ga ne boste uporabljali naslednjih nekaj let. Vrednost takega sesalca bo na primer po sedmih letih le še okoli 20-30€.

Ne izgubljajte denarja s shranjevanjem uporabnih stvari in jih čim prej prodajte!

 

Kako poteka prodaja mojega izdelka?

Prodaja izdelka je odvisna od zanimanja za določen izdelek, zato je zelo pomembno že sama priprava na oglas. Izdelek fotografiramo tako, da že slika privlači potencialnega kupca na ogled oglasa. Ocenimo stanje izdelka in mu določimo prodajno ceno. Pripravimo in napišemo mikaven oglas, ki vsebuje vse potrebne informacije za čim hitrejšo prodajo, saj le tako kakovostni oglasi dosegajo najboljše prodajne cene. Če se izdelek ne proda po določenem času z uporabo našega algoritma postavimo novo ceno, ki je lahko višja ali nižja, dokler se izdelek ne proda. Ko izdelek prodamo se z novim kupcem dogovorimo za prevzem.

 

Kako poskrbite za moje stvari, ko so shranjene pri vas?

Rabljene stvari prejete od strank najkasneje v roku sedmih dneh pripravimo oglas in jih postavimo na spletno tržišče. Vse stvari so varno spravljene v našem skladišču, kjer čakajo na nove kupce.

Kontaktirajte nas in se z nami dogovorite za prevzem stvari.

Ali moj rabljen predmet vzamete v prodajo?

V večini primerov nas zanimajo vsi predmeti, saj smo prepričani, da ima vsaka stvar svojega kupca. Izdelkov, ki jih želite prodati prodajamo le posamično in jih ne združujemo skupaj, prodajna vrednost izdelka pa mora biti 20 evrov ali več.

V kolikor želite prodati večje število izdelkov ali večje kose kot so pohištvo ipd. predmeti, nas kontaktirajte za dodatne informacije.

Opomba: Ne prodajamo ponarejenih oziroma neoriginalnih stvari.

 

Ste še vedno v dvomih ali vaš predmet prevzamemo v prodajo?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Kaj če moj predmet na koncu prodaje ne doseže vrednost 20 evrov?

Trudimo se po najboljših močeh, da vsak predmet prodamo za več kot 20 evrov. V kolikor to po določenem času ne bi bilo mogoče, vas kontaktiramo in se dogovorimo za znižanje cene. Lahko pa vam izdelek na vašo željo vrnemo ali ga podarimo humanitarnim organizacijam.

 

Kako naj vem ali bo moj izdelek dosegel vrednost 20 evrov?

V kolikor niste prepričani ali bo vaš izdelek dosegel vrednost 20 evrov, nas kontaktirajte in bomo skupaj predebatirali o vrednosti vašega izdelka.

 

Kaj, če vam prinesem predmet za katerega ne veste ali ga lahko prodate?

Želimo prevzeti in prodati čim več stvari, vendar v kolikor ugotovimo, da določen predmet ne bi morali prodati, ga ne bomo prevzeli v prodajo in vam ga bomo vrnili.

Kako vam dostavim predmete?

Predno nam želite dostaviti predmete nas kontaktirajte, da se dogovorimo za termin prevzema. V kolikor pa imate za prodati več predmetov, pa vam lahko te predmete prevzamemo na željeni lokaciji. Prosimo vas, da imete vse predmete pripravljene vnaprej za takojšen odvoz.

 

Ali lahko predlagam ceno za predmet, ki ga želim prodati?

Na prevzemni obrazec, katerega izpolnite pred predajo predmetov, lahko napišete predlagano ceno, za katero želite, da se vaša stvar proda. Prav tako lahko navedete tudi najnižjo ceno pod katero ne želite, da se predmet proda.

 

Kako dolgo prodajate moj predmet?

Predmet prodajamo toliko časa dokler ga ne prodamo. Če se izdelek ne proda po določenem času z uporabo našega algoritma postavimo novo ceno, ki je lahko višja ali nižja, dokler se izdelek ne proda. V kolikor ugotovimo, da se izdelek po določenem času ne bo prodal vam lahko ponudimo odkupno ceno, mi pa se odpovemo naši proviziji.

Dokler izdelek ni prodan vam ni potrebno plačati nobenih stroškov kot so pristopni stroški, stroški skladiščenje ipd. stroški. Vsi stroški, ki jih pri nas plačate za prodani izdelek so vključeni v proviziji.

 

Ali se lahko po nekam času odločim in vzamem predmet nazaj?

V kolikor predmet še ni prodan, ga lahko kadarkoli vzamete nazaj. V takem primeru vam zaračunamo strošek 15 evrov za nazaj prevzeti predmet. V tem strošku so vračunani vsi stroški, ki so nastali ob prodaji izdelka: prevzem vašega predmeta, pregled in priprava na prodajo, fotografiranje izdelka, priprava privlačnega oglasa in ostale prodajne storitve, ki jih opravimo za določen predmet.

Kdaj dobim plačilo od mojega prodanega izdelka?

Plačilo izvedemo, po prodaji vašega izdelka.

Za vso tehnično mehansko blago vam bomo denar od prodanega izdelka na vaš bančni račun nakazali najkasneje osmi dan po prodaji.

Pri vseh električnih, motornih ipd. napravah pa zaradi 30 dnevne garancije, ki jo zagotavljamo novim kupcem za vaše izdelke, vam bomo denar od prodanega izdelka na vaš bančni račun nakazali enaintrideseti dan od prodaje izdelka.

 

Na kakšen način izvedete plačilo za prodani predmet?

Plačilo izvedemo z bančnim nakazilom na račun katerega ste navedli pred prevzemom izdelkov v naš skladišče.

 

Nisem še prejel plačila od prodanega izdelka.

Znesek za prodani izdelek prejmete sedmi dan za vso mehansko blago in enaintrideseti dan za vse električne, motorne ipd. izdelke. V kolikor denarja niste prejeli v navadnem roku nas prosim kontaktirajte.

 

Moje prejeto plačilo je nižje kot bi moralo biti?

V kolikor imate vprašanje glede plačila, preverite naš cenik s provizijami za prodajo rabljenih stvari. Lahko pa nas tudi kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali pri obrazložitvi provizij.

Za uspešno prodajo zaračunamo provizijo ampak v kolikor se vaš izdelek ne proda ne plačate nič.

CENIK

30% od končne prodajne vrednosti predmeta.

Storitveno delo razno 20 EUR / uro
Priprava oglasa + strošek prodaje* 15 EUR

*Neprodani predmet, ki ga želite nazaj, ko je še v prodaji.

Prevzem predmetov po Ljubljani
Do 5 kos 15 EUR
Do 10 kos 25 EUR
Več kot 10 kos 35 EUR
Prevzem predmetov po Sloveniji 
Neomejeno kos 1 EUR / km + 20 EUR delovna ura
V primeru, da želite predmete prodajati sami in vam mi pripravimo oglase na bolha.com.
Priprava 1x oglasa 10 EUR
Priprava 5x oglasa 40 EUR
Priprava 10x oglasa 70 EUR
Odprtje računa na bolhi.com +

priprava do 10 oglasov na leto

70 EUR