Podjetje Veni vidi vici d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2011 z namenom ponujanja storitev prevozov s kombi vozili, selitev in najemov vozil. Nekaj let kasneje, smo k storitvam dodali organizacijo izletov in potovanj. Leta 2016 pa smo z združitvijo s podjetjem  Prlet s.p. naše storitve razširili tudi na odkup in prodajo rabljenih stvari in rabljenih vozil, ki jo danes uspešno tržimo kot posredniško prodajo vaših predmetov in vozil.

V vseh teh letih uspešnega poslovanja in sodelovanja tako z našimi poslovnimi partnerji kot ostalimi strankami smo pridobili ogromno izkušenj pri opravljanju naših storitev. Veliko našega časa namenimo naši osebni rasti, saj lahko le tako skupaj z našimi sodelavci doprinesemo podjetju najuspešnejše rezultate poslovanje. Danes se lahko pohvalimo, da so naše storitve kvalitetne, zanesljive in zaupanja vredne.

Večletna vizija, ki jo kreiramo in nadgrajujemo skozi vsa ta leta poslovanja strmi k temu, da lahko našim strankam in tujcem živečim v Sloveniji ponudimo celostno ponudbo storitev, ki omogočajo lažje in bolj udobno življenje v naši državi.

Mi smo tukaj za vas, da vam bo življenje čim bolj lagodno.